חומרים
החומרים ל-2 תבניות אינגליש קייק (או תבנית בקוטר 24 ס"מ):
1 כפית זרעי שומר
2 שומרים פרוסים דק לאורכם + 2 שומרים מגוררים בפומפיה
4 ביצים
¼ 1 סוכר דמררה
3/4 כוס שמן זית
½ כוס ממרח שקדים
½ 1 קמח כוסמין
½ כוס קמח שקדים
½ 1 כפיות אבקת אפייה
קורט מלח
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה.
מפזרים בתחתית התבניות באופן שווה את זרעי השומר ומסדרים מעל את השומרים הפרוסים.
במיקסר עם וו מקצף מקציפים ביצים וסוכר 3 דקות לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים שמן זית, שומרים מגוררים וממרח שקדים. מוסיפים באטיות את הקמחים ואת אבקת האפייה ומערבבים עד להטמעה. מעבירים את הבלילה לתבניות.
אופים בתנור 30-40 דקות, או עד שהעוגה משחימה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
אין תגובות
הוספת תגובה
פרסום