עוגת שומר הפוכה | משק חביביאן | ירקות אורגניים
חומרים

החומרים ל-2 תבניות אינגליש קייק (או תבנית בקוטר 24 ס"מ):

1 כפית זרעי שומר 

2 שומרים פרוסים דק לאורכם + 2 שומרים מגוררים בפומפיה

4 ביצים

¼ 1 סוכר דמררה

3/4 כוס שמן זית

½ כוס ממרח שקדים

½ 1 קמח כוסמין

½ כוס קמח שקדים

½ 1 כפיות אבקת אפייה

קורט מלח


אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה.

מפזרים בתחתית התבניות באופן שווה את זרעי השומר ומסדרים מעל את השומרים הפרוסים.

במיקסר עם וו מקצף מקציפים ביצים וסוכר 3 דקות לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים שמן זית, שומרים מגוררים וממרח שקדים. מוסיפים באטיות את הקמחים  ואת אבקת האפייה ומערבבים עד להטמעה. מעבירים את הבלילה לתבניות.

אופים בתנור 30-40 דקות, או עד שהעוגה משחימה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.

אין תגובות
הוספת תגובה פרסום
יותר מדי זמן.. טען שוב